leerlingen studeren af 2023

Vorige week verscheen in het Nieuwsblad een overzicht met heel veel data over alle scholen in Vlaanderen. Ook over onze school kon je gegevens vinden. Die werden gegroepeerd in College ten Doorn 1, 2, 3 en 4 volgens onze juridische entiteiten.

Het Nieuwsblad bundelt tal van nooit eerder gepubliceerde gegevens over élke middelbare school  en geeft cijfers van hoeveel leerlingen er vanuit de middelbare school uitstromen door naar hoger onderwijs, en hoe die het daar doen. Ook over hoeveel A-, B-, en C-attesten er in de school worden uitgereikt, geven ze cijfers.

De resultaten van onze scholen in De ONDERWIJZER van het Nieuwsblad vind je onderaan terug! 

 Omdat de leerlingen van College ten Doorn administratief verdeeld zijn over vier instellingsnummers geven we ze hier in twee delen mee: 

College ten Doorn 1-4

De onderstaande  gegevens zijn van toepassing op een deel van de eerste graad (Klassieke talen, Sport, Moderne Talen en Wetenschappen) en de ASO-studierichtingen van de 2de en 3de graad .

resultaten college ten doorn 1-4 Nieuwsblad 2023

© bron Het Nieuwsblad 2023

College ten Doorn 2-3

De volgende gegevens zijn van toepassing op een deel van de eerste en de verschillende TSO- en BSO studierichtingen rond Land- en Tuinbouw, Sport, Chemie, Zorg, Voeding en Economie en organisatie. 

resultaten college ten doorn 2-3 Nieuwsblad 2023

© bron Het Nieuwsblad 2023